Reserveren

Via ons online boekingssysteem reserveer je snel en eenvoudig je vakantie in ons Linde huisje, Linde Loft óf een van onze Veldhuisjes

IMG_8616 klein
IMG_4766
IMG_3396
IMG_3168
IMG_3396

Wat onze gasten vertellen...

"Mooie omgeving. Fantastisch uitzicht vanuit de tent! Leuke camping plek. Knus en zeer persoonlijk. De kinderen mochten zelfs een rondje paardrijden. De schommel onder het dak van de stal was ook erg in trek. Daarbij zeer rustig veel ruimte en goed uitgeruste tent. Matrassen liggen erg goed."

Dorothee Horstkötter

"Geweldige plek, mooi uitzicht over de weilanden, er zijn boerderijdieren (honden, paarden, kippen). Goede uitvalsbasis voor mooie natuur in de omgeving (Drents Friese wold, Weerribben).

De gastvrijheid van Nanda en Peter was fantastisch, de volledig ingerichte tent was van alle gemakken voorzien, het ontbrak ons aan niets. De sanitaire voorzieningen en de gezellig ingerichte keuken voor afwassen (met uitzicht) en koffiezetten waren voortreffelijk. Drie tenten met divers gezelschap beviel ons prima. Echt een aanrader dit mooie plekje.

Lia van Kooten

"Vrij uitzicht zover als je kunt kijken, heerlijke plek, vol in het groen.

Wat een heerlijke plek. Midden in het groen, vrij uitzicht zover als je kunt kijken. Peter en Nanda & kids hebben het super voor elkaar. Kwalitatief goede tenten, lekker matras op lattenbodem en zeer compleet ingericht. Wij hadden allerlei camping spullen meegenomen, maar het kon allemaal in de auto blijven omdat het aanwezig was.

Toiletgebouw is keurig schoon. Onze dochter van 2 keek haar ogen uit bij alle paarden, geiten, kippen en andere dieren.

Het kampvuur op vrijdagavond was de kers op de taart. Erg genoten van ons verblijf!"

Perry Boor

Tot ziens op de Linde Hoeve!

Heb je toch nog vragen? Je kunt altijd even mailen voor het reserveren. Wij reageren zo snel mogelijk.