In de omgeving

Is veel, heel veel te doen! We hebben de pareltjes eruit gepikt zodat jij thuis vanaf de bank alvast inspiratie kan opdoen voor je vakantie bij de Linde Hoeve!

erf

Op 't erf

  • Kampvuur maken op het terrein van onze kleine camping.
  • Pizza avond. In de zomerweken. Niet structureel, we kondigen dit aan!
  • Eindeloos dieren knuffelen. We hebben geitjes, katten, paarden, pony's, honden, kippen, varkentjes. Ok de laatste zijn iets minder knuffelbaar maar vinden wel alles lekker!
  • Ponyrijden op afspraak.
omgeving

In de omgeving

Gevangenismuseum-Veenhuizen-7

Boek je verblijf voor deze zomer!

In tijden van corona zijn wij extra zorgvuldig met het schoonmaken én houden van onze verblijven. Dus bij ons ben je óók in deze tijden aan het juiste adres. En wat voor adres! Eentje middenin het prachtige Friese land met uitzicht op de groene Lindevallei. Wat wil een mens nog meer?

Linde Hoeve

Over de Linde Hoeve

In 2018 zijn Nanda en Peter hier samen met hun kinderen Djoeke, Jutta en Finn komen wonen. Een lang gekoesterde droom van eigen paarden en véél dieren aan huis ging in vervulling. Inmiddels hebben zij de Linde Hoeve omgetoverd tot een klein paradijs in 't Friese land. En nog altijd zitten zij boordevol plannen voor de toekomst. Wat te denken van een eigen boerderijwinkel met biologische (streek)producten. Of een natuurlijke zwempoel voor warme zomerse dagen. Kom jij ook genieten van deze heerlijke plek?

Tot ziens op de Linde Hoeve!

Heb je toch nog vragen? Je kunt altijd even mailen voor het reserveren. Wij reageren zo snel mogelijk.